Ο σεναριογράφος του Gremlins μιλάει για το Gremlins 3

Και ποιος φίλος του τρόμου δεν έχει διασκεδάσει με το ιστορικό Gremlins του 1984! Πρόκειται για μια ταινία κωμικού τρόμου με πλούσια κληρονομιά που για πολλούς συγκαταλέγεται στις καλύτερες της δεκαετίας του ’80 και έχουμε απολαύσει αμέτρητες φορές στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόσφατα ο σεναριογράφος του Gremlins έδωσε συνέντευξη στον ιστότοπο του /Films όπου αποκάλυψε ενδιαφέροντα πράγματα για το μελλοντικό Gremlins 3 το οποίο μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα αποτελέσει sequel του πρώτου Gremlins και όχι του δεύτερου που κυκλοφόρησε το 1990 (Gremlins 2: The New Batch). Επίσης ο Columbus θα είναι σεναριογράφος, ενδεχομένως και σκηνοθέτης.

Ας δούμε όμως μερικές από τις δηλώσεις του Columbus σχετικά με το ύφος, την κυκλοφορία και τα ειδικά εφέ του Gremlins 3:

Είμαι πολύ περήφανος για το σενάριο. Είναι πολύ παρανοϊκό και σκοτεινό. Το πότε θα ξεκινήσουμε γυρίσματα έχει να κάνει με τον προϋπολογισμό. Ήθελα να επιστρέψω στην πραγματικά διεστραμμένη αντίληψη της πρώτης ταινίας. Κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα πολύ εύκολο μέρος για να επιστρέψω και να ξαναρχίσω να γράφω την ιστορία, συνεπώς ελπίζω ότι θα δούμε τη νέα ταινία σύντομα.

Το CGI θα μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε τα σκοινιά και να καταστήσουμε ευκολότερη τη ζωή των κουκλοπαιχτών. Διότι η κατάσταση στην αρχική ταινία ήταν πολύ δύσκολη. Τα άτομα που χειρίζονταν τις μαριονέτες ζούσαν ένα μαραθώνιο κάθε βράδυ. Μόνο στη σκηνή του μπαρ υπήρχαν 18 ή 20 άνθρωποι πίσω από το μπαρ και κανείς δεν είχε χώρο για να κουνηθεί. Ήταν πραγματική κόλαση για αυτούς τους ανθρώπους επομένως το CGI θα απλοποιήσει λίγο τα πράγματα όμως και πάλι θα χρησιμοποιηθούν μαριονέτες.

Chris Columbus

Στην ερώτηση αν το αρχικό Gremlin -ο γλυκύτατος Gizmo- αποτελεί πηγή του κακού και ο κόσμος θα ήταν ασφαλέστερος χωρίς αυτόν ο Columbus απάντησε ψαρωτικά:

Πολύ καλή παρατήρηση. Σίγουρα το θέμα αυτό ανακύπτει στη νέα ταινία.

Chris Columbus

Αυτά προς το παρόν. Ας ελπίσουμε στο κοντινό μέλλον να προκύψουν περισσότερα για το νέο Gremlins και η προσπάθεια να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ