Δύο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου έρχονται στα ελληνικά cinema το Μάιο

Ποιος θα περίμενε ότι η άνοιξη θα ήταν τόσο παραγωγική περίοδος όσον αφορά τις ταινίες τρόμου που έρχονται στους ελληνικούς κινηματογράφους; Μετά λοιπόν από τα The Babadook και The Lazarus Effect που ήρθαν πρόσφατα, άλλα δύο πολυαναμενόμενα και πολυδιαφημισμένα φιλμ τρόμου αναμένεται να βρουν το δρόμο για τις αίθουσες της χώρας μας.

Πρόκειται για το «Demonic» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Will Canon και παραγωγή του James Wan (Saw, Insidious) και για το remake του Poltergeist σε σκηνοθεσία Gil Kenan, σενάριο του David Lindsay-Abaire και παραγωγή του Sam Raimi. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το Demonic θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου 2015 ενώ το Poltergeist στις 21 Μαΐου 2015.

Στο Demonic ένας αστυνομικός και ένας ψυχολόγος ερευνούν το θάνατο πέντε ανθρώπων που προσπαθούσαν να καλέσουν φαντάσματα. Πρωταγωνιστούν οι Maria Bello, Frank Grillo, Cody Horn, Dusty Milligan και Megan Park.

Το Poltergeist, όπως είναι γνωστό, παρουσιάζει την επίθεση που δέχεται μια οικογένεια στο σπίτι της από κακόβουλες υπερφυσικές δυνάμεις. Πρωταγωνιστούν οι Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Saxon Sharbino και Nicholas Braun.

Σίγουρα και τις δύο ταινίες οι φίλοι του τρόμου τις περιμένουν με ανυπομονησία και αποτελούν το μεγάλο στοίχημα για τη horror σκηνή φέτος, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τα δυνατά ονόματα των συντελεστών τους. Ας ελπίσουμε οι υψηλές προσδοκίες και για τις δύο ταινίες να επαληθευτούν. Σας παρουσιάζουμε και τα trailer για να πάρετε μια γεύση για το τι μας περιμένει από τις δύο ταινίες.

demonic poster
Poltergeist Poster

https://www.imdb.com/video/vi3975589401/

https://www.imdb.com/video/vi2668998937/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ