The Conjuring 3: Trailer και πληροφορίες

Ο καιρός πλησιάζει για το τρίτο και πολυαναμενόμενο φιλμ στη σειρά ταινιών The Conjuring. Θα φέρει τον τίτλο The Conjuring: The Devil Made Me Do It και αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου 2021 (ανάλογα τη χώρα) από τη Warner Bros.

Το αγαπημένος μας ζεύγος Ed και Laurraine Warren έρχεται αντιμέτωπο με μία ακόμα υπόθεση μεταφυσικού τρόμου. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που ξεκινά από την προσπάθεια διάσωσης της ψυχής ενός παιδιού και καταλήγει στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου ένας άντρας θα επικαλεσθεί τον δαιμονισμό ως υπαίτιο φόνου που διέπραξε.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του «The Curse of La Llorona» (2019) Michael Chavez ενώ το σενάριο ο David Leslie Johnson-McGoldrick ο οποίος είχε γράψει και το σενάριο του προηγούμενου The Conjuring. Επιπλέον o πρωτεργάτης του franchise James Wan θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Peter Safran.

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine και Hook Julian Hilliard. Το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε και αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το στην παρούσα είδηση και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles