Ο Dexter επιστρέφει στο Showtime

Μια από τις κορυφαίες crime-thriller σειρές της νεότερης τηλεόρασης αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της. Όπως καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο μιλάμε για τον αγαπημένο μας serial killer Dexter ο οποίος έμοιαζε να έχει πει την τελευταία του λέξη στο μακρινό πια 2013.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα όμως, το δίκτυο Showtime ενέκρινε 10 νέα επεισόδια που θα αποτελέσουν και τον τελικό κύκλο της ιστορικής σειράς. Αν μη τι άλλο είναι μια ευκαιρία να εξιλεωθεί ο αγαπημένος μας αντι-ήρωας και όλοι οι συντελεστές για τον απογοητευτικό 8ο κύκλο με τον οποίο η δυναμική περιπέτεια του Dexter Morgan τελείωσε άδοξα.

Εννοείται πως στο cast θα επιστρέψει ο Michael C. Hall στο ρόλο του Dexter. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021. Τα επεισόδια αναμένεται να προβληθούν το Φθινόπωρο του 2021.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ