Πληροφορίες για το Scary Stories to Tell in the Dark 2

Μια είδηση τώρα που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους φίλους των ανθολογιών τρόμου. Οι εταιρείες Paramount και Entertainment One θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του sequel του περσινού σπονδυλωτού φιλμ τρόμου «Scary Stories to Tell in the Dark».

Ο André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, ενώ οι Dan Hageman και Kevin Hageman θα επιστρέψουν κι αυτοί για να γράψουν το σενάριο. Ο μεγάλος Guillermo del Toro θα εμπλακεί ξανά κι αυτός με κάποια ιστορία στην οποία θα βασίζονται τα segments της ανθολογίας.

Κατά πάσα πιθανότητα οι ιστορίες του νέου φιλμ θα βασίζονται και πάλι στα ομότιτλα βιβλία τρόμου. Σχετικά με το sequel ο Øvredal, δήλωσε ενθουσιασμένος. Ας δούμε τι είπε στο comingsoon.net:

«Έχουμε μια σπουδαία νέα ιστορία και μερικές διασκεδαστικές, τρομακτικές ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν κατάλληλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το sequel. Δεν μπορώ και δεν πρέπει να πω πολλά σε αυτό το στάδιο. Ξέρω ότι το κοινό ήδη γνωρίζει κάποια πράγματα, συνεπώς δεν μπορώ να διαδώσω κι άλλα προς τα έξω».

André Øvredal

Από το cast της πρώτης ταινίας γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψουν οι Dean Norris, Zoe Margaret Colletti και Michael Garza. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε άλλους ηθοποιούς ούτε την περίοδο κυκλοφορίας του sequel. Μείνετε λοιπόν μαζί μας για να ενημερωθείτε όταν προκύψουν νεότερα για το «Scary Stories to Tell in the Dark 2».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ