Ο Donald Sutherland σε νέα ταινία τρόμου από βιβλίο του Stephen King

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν τελευταία σχετικά με το cast της επερχόμενης ταινίας τρόμου «Mr. Harrigan’s Phone». Κατ΄αρχήν να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο φιλμ αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά ιστορίας του Stephen King από την πρόσφατη συλλογή τρόμου «If It Bleeds» (2020).

Ο κορυφαίος Donald Sutherland (Don’t Look Now, The Hunger Games) επιβεβαιώθηκε στο επιτελείο των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία. Συμπρωταγωνιστής του θα είναι ο νεαρός και ανερχόμενος Jaeden Martell (Knives Out).

Υπόθεση:

«Ο νεαρός Craig αναπτύσσει φιλικό δεσμό με τον ηλικιωμένο και μοναχικό δισεκατομμυριούχο κύριο Harrigan. Τα βιβλία και ένα iPhone είναι το βασικό στοιχείο της σχέσης τους. Όταν όμως ο κύριος Harrigan πεθαίνει ο νεαρός φίλος του ανακαλύπτει ότι «δεν πέθανε για τα καλά». Επικοινωνεί με τον φίλο του μέσω του iPhone που θάφτηκε μαζί του…»

Το φιλμ είναι μια παραγωγή της Blumhouse Productions και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο John Lee Hancock (The Little Things).

Θα σας κρατάμε ενημερωμένους/ες για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το «Mr. Harrigan’s Phone».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ