The Purge: Election Year – Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Πλησιάζει η περίοδος κυκλοφορίας του 3ου φιλμ του The Purge franchise, που είναι εδώ και καιρό γνωστό ως «The Purge: Election Year». Οι ιθύνοντες έδωσαν λοιπόν στη δημοσιότητα το δεύτερο εκτεταμένης διάρκειας trailer της ταινίας το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στην παρούσα είδηση παίρνοντας μια πρόσθετη εικόνα για το πολυαναμενόμενο action-horror φιλμ του James DeMonaco.

Ένα άλλο ευχάριστο που μάθαμε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Αυτή έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη. Οι φίλοι του franchise θα πρέπει λοιπόν να κάνουν υπομονή για ένα διάστημα λίγο παραπάνω από έναν μήνα.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το «The Purge: Election Year» στην προηγούμενη είδηση μας όπου μπορείτε να δείτε και το πρώτο trailer.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ