Έρχεται το remake του Rabid από τις Soska Sisters

Από τις δημιουργούς του εκκεντρικού American Mary (2012) The Soska Sisters θα έρθει στην κυκλοφορία ένα ακόμα remake παλιάς cult ταινίας τρόμου. Αυτή τη φορά στόχος έγινε το κλασικό φιλμ τρόμου του David Cronenberg του 1977 γνωστό στους παλιούς ως Rabid ή «Λυσσασμένες στα νύχια του Τρόμου» όπως μας το πάσαραν οι Έλληνες παραγωγοί.

Γνωστό έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος του cast του φιλόδοξου αυτού remake. Μέχρι τώρα λοιπόν γνωρίζουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι Ben Hollingsworth (Code Black), Laura Vandervoort, Hanneke Talbot (Playing Dead), Mackenzie Gray (Legion, Riverdale) Phil Brooks (CM Punk) και AJ Mendez (AJ Lee).

Σχετικά με την υπόθεση αυτό που ξέρουμε είναι ότι το remake θα κινείται προφανώς στα χνάρια της original ταινίας και θα επικεντρώνεται στη νεαρή Rose. Η Rose μετά από ένα ατύχημα αποκτά τραύματα που την κάνουν πραγματικά αγνώριστη. Για να αντιμετωπίσει την κατάστασή της η νεαρή γυναίκα λαμβάνει μια μη δοκιμασμένη θεραπεία. Η θεραπεία όμως έχει ολέθριες συνέπειες…

Σίγουρα μιλάμε για ένα remake που εμπεριέχει πολύ ρίσκο και θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τις δικαιολογημένες επιφυλάξεις και τις υψηλές απαιτήσεις μιας και η ταινία του David Cronenberg είναι μια από τις κορυφαίες δημιουργίες του. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ