Έρχεται το remake του The Slumber Party Massacre

Το cult slasher των 80s, «The Slumber Party Massacre» δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την ατελείωτη λίστα των remakes. Προς τα τέλη του 2021 λοιπόν αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας η επανεκτέλεση του φιλμ από τα Shout! Studios.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Danishka Esterhazy (The Banana Splits Movie) και το σενάριο η Suzanne Keilly (Ash Vs Evil Dead). Στο cast θα βρούμε τους Hannah Gonera, Frances Sholto-Douglas, Mila Rayne, Alex McGregor και Reze-Tiana Wessels.

Η υπόθεση παραμένει ίδια. Ένας παρανοϊκός δολοφόνος με ηλεκτρικό τρυπάνι εισβάλλει στο πιτζάμα πάρτι μαθητριών λυκείου και σπέρνει τρόμο και θάνατο.

Για να δούμε τι θα μας πει άλλο ένα remake παλιάς, cult ταινίας τρόμου. Εμείς πάντως ας είμαστε αισιόδοξοι. Άλλωστε και το αυθεντικό φιλμ του 1982 δεν ήταν κάτι φοβερό. Το καινούριο μπορεί να βγει καλύτερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ