Έρχεται το νέο Tremors: A Cold Day in Hell

1η Μαΐου 2018 καταφτάνει το νέο φιλμ Tremors γνωστό ως Tremors: A Cold Day in Hell το οποίο είναι το έκτο στη σειρά φιλμ του Tremors franchise. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Don Michael Paul (Tremors 5: Bloodlines, Lake Placid: The Final Chapter) και το σενάριο ο John Whelpley.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Gross, Jamie Kennedy, Tanya van Graan, Stephanie Schildknecht Greg Kriek ,Jenna Upton, Jay Anstey και Jamie-Lee Money.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει απευθείας σε βίντεο (όπως αναμενόταν) και επικεντρώνεται στον γνωστό κυνηγό των Graboids Burt Gummer που μαζί με το γιο του πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο επιστημονικό κέντρο στον Καναδά όπου τα τρομερά σκουλήκια έχουν μετατραπεί κρυφά σε ζωντανό όπλο από του επιστήμονες. Ο εκκεντρικός κυνηγός δηλητηριάζεται από το δηλητήριο των Graboids και πρέπει να βρει αντίδοτο σε 48 ώρες!

Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το νέο Tremors τότε τσεκάρετε το επίσημο trailer που δόθηκε στην κυκλοφορία αυτές τις μέρες και συνοδεύει την είδηση μας. Κάτι μου λέει βέβαια ότι οι περισσότεροι από εσάς αδημονείτε για τη νέα σειρά Tremors με τον Kevin Bacon παρά για ετούτο εδώ το φιλμ. Σας καταλαβαίνω απόλυτα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ