Ετοιμάζεται το «Saw 8»

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Saw franchise! Πρόσφατα η εταιρεία διανομής του franchise Lions Gate Entertainment ανακοίνωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις προεργασίες για την δημιουργία του «Saw 8» χωρίς όμως να έχει αναφερθεί κάποιο όνομα στους συντελεστές ούτε έτος κυκλοφορίας. Γενικά οι ιθύνοντες επιθυμούν να προσέξουν ιδιαίτερα το νέο φιλμ γι’ αυτό και δεν πρόκειται να καταφύγουν σε βιαστικές κινήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το franchise του «Saw» έχει μέχρι στιγμής στο δυναμικό του 7 ταινίες που συνολικά έχουν συγκεντρώσει πάνω από 873 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως. Η τελευταία ταινία ήταν το «Saw 3D» που κυκλοφόρησε το 2010 και παρότι τα πήγε εξαιρετικά στο box office, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από τους κριτικούς. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο «Saw» θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει