Εξορκισμός στα 60.000 πόδια!

122
εξορκισμός στα 60000 πόδια

Μια ασυνήθιστη και αστεία ταινία comedy horror κατηγορίας έπεσε προσφάτως στην αντίληψή μας. Πρόκειται για την αμερικάνικη ταινία Exorcismat 60.000 Feet του σκηνοθέτη ChadFerrin(Parasites, The Ghouls).

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τις προσπάθειες ενός χριστιανού ιερέα, ενός ραβίνου και του πληρώματος ενός αεροπλάνου να αντιμετωπίσουν την επιδημία δαιμονισμών που καταλαμβάνει τους επιβάτες και απειλεί την ασφαλή πτήση και προσγείωση όλων! Πραγματικά πολύ πρωτότυπη υπόθεση και τρελή ταυτόχρονα!

Το σενάριο υπογράφουν οι Robert Rhine και Daniel Benton. Το cast απαρτίζεται από τους Robert Miano, Bai Ling, Lance Henriksen (ο γνωστός και μη εξαιρετέος), Matthew Moy, Kevin J. O’Connor, Bill Moseley και Adrienne Barbeau (η παλιά Scream Queen στις ταινίες του Carpenter)!

Ήδη η προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ HollyWood Horrorfest τον περασμένο Αύγουστο έφερε τα πρώτα καλά σχόλια. Στις ΗΠΑ το φιλμ θα κυκλοφορήσει ευρέως στις 5 Μαΐου 2020. Τσεκάρετε παρακάτω το επίσημο trailer του Exorcismat 60.000 Feet και πείτε μας τη γνώμη σας.