Οι φανταστικοί φίλοι έχουν την τιμητική τους στο Daniel Isn’t Real

Πρόκειται για μια νέα ταινία τρόμου που έχει ήδη προκαλέσει έναν μικρό ενθουσιασμό μετά την προβολή της σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου. Αναφερόμαστε στο Daniel Isn’t Real του πρωτάρη σκηνοθέτη Adam Egypt Mortimer σε σενάριο του Brian DeLeeuw ο οποίος έχει γράψει και το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζεται το φιλμ.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν ψυχικά διαταραγμένο νεοεισαχθέντα σε κολέγιο ονόματι Luke ο οποίος αντιμετωπίζει ένα άσχημο οικογενειακό δράμα. Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει επαναφέρει από τον φανταστικό φίλο του την περίοδο που ήταν παιδί με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την ψυχική του υγεία…

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Ayala, Andrew Bridges, Patrick Schwarzenegger, Katie Chang, Sasha Lane, Hannah Marks, και Mary Stuart Masterson. Στην παραγωγή συναντάμε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Elijah Wood μαζί με τους Daniel Noah, Josh C. Waller και Lisa Whalen

Το Daniel Isn’t Real αναμένεται αν κυκλοφορήσει στη χώρα τους τις ΗΠΑ στις 6 Δεκεμβρίου 2019. Αν μάθουμε κάτι για ελληνική κυκλοφορία, εννοείται θα ενημερώσουμε σχετικά.

daniel isnt real poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει