Νέο Fantasy Horror με τον Frank Grillo

Μια νέα ταινία τρόμου με δραματικά και fantasy στοιχεία όπου συμμετέχει μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής του The Purge: Anarchy Frank Grillo πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο και συγκεκριμένα την 1η του μήνα.

Φέρει τον τίτλο Stephanie αναφερόμενο στην μικρή πρωταγωνίστρια με τις υπερφυσικές δυνάμεις. Το εν λόγω κορίτσι εγκαταλείφθηκε αρχικά από τους γονείς της και τώρα ένα ζευγάρι που ισχυρίζεται ότι είναι οι γονείς της έρχεται να την διεκδικήσει αλλά βρίσκεται αντιμέτωπο με μεταφυσικές δυνάμεις των οποίων η Stephanie αποτελεί επίκεντρο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σπουδαίος σεναριογράφος Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) και το σενάριο οι Ben Collins και Luke Piotrowski (SiREN). Μαζί με τον Frank Grillo πρωταγωνιστούν επίσης οι Anna Torv, Shree Crooks, Kenneth Choi, και Harrold Perrineau.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ