Feed The Devil: trailer & posters

«Feed The Devil» θα ονομάζεται η νέα δουλειά του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Max Perrier που αναμένεται να κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν μέσα στο τρέχον έτος. Πρόκειται για αγγλοκαναδέζικη ταινία τρόμου περιστρεφόμενη γύρω από τοπικούς ινδιάνικους θρύλους και κακόβουλες δυνάμεις απορρέουσες από αυτούς, οι οποίες επιτίθενται σε μια παρέα νεαρών τυχοδιωκτών στην δασώδη επαρχία.

Πρωταγωνιστούν οι Jared Cohn, Tyson Houseman, Ardis Barrow, Victoria Curtain και Brandon Perrault. Το «Feed The Devil» είναι παραγωγή των Happy Hour Films και Peter Proffit Pictures. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν το επίσημο trailer της ταινίας καθώς και τα εντυπωσιακά posters που έχουν σχεδιαστεί για την προώθησή της.

feed the devil poster 1

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ