Πρωταγωνιστής του Stranger Things ετοιμάζει το δικό του φιλμ τρόμου

Πολύ δραστήρια είναι τελευταία η καριέρα του έφηβου ηθοποιού Finn Wolfhard. Εκτός από το Stranger Things στο οποίο θα τον ξαναδούμε σύντομα και τη μελλοντική εμφάνισή του στο «GhostBusters: Afterlife», ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει στα σκαριά ένα ακόμη -πιο προσωπικό- project.

Πρόκειται για μια ταινία comedy-slasher που δεν έχει ακόμα τίτλο. Σύμφωνα με τον Wolfhard τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται σε μια κατασκήνωση, στο ιδανικό περιβάλλον για slasher δηλαδή! Μέχρι στιγμής ο Wolfhard έχει κάνει ένα short horror φιλμ με τίτλο Night Shifts το οποίο μπορείτε να δείτε στο youtube.

Όμως σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες το νέο του φιλμ θα είναι πλήρης ταινία και όχι μικρού μήκους. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει ο συμπαθής και ανερχόμενος ηθοποιός. Εμείς πάντως ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ