Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του remake του Firestarter

Οι φίλοι του Stephen King λογικά θα αδημονούν για τη νέα αυτή εκδοχή ενός κλασικού του βιβλίου. Μιλάμε φυσικά για το Firestarter, το οποίο αν και είχε ανακοινωθεί από το 2017, δεν είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε ουσιώδη ζητήματα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν ο ιδρυτής της Blumhouse Production Jason Blum, με δημοσίευση στο twitter επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής του remake που περιλαμβάνει φυσικά και τα γυρίσματα. Μάλιστα δημοσίευσε και ένα σύντομο «εύφλεκτο» βίντεο από αυτά.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Keith Thomas (The Vigil) και το σενάριο ο Scott Teems (Halloween Kills). Όσον αφορά το cast, μέχρι τώρα γνωρίζουμε τα ονόματα των Zac Efron και Michael Greyeyes. Οι Akiva Goldsman και Jason Blum θα αναλάβουν την παραγωγή. Η ταινία είναι προϊόν συνεργασίας των Universal Pictures, Blumhouse Production και Weed Road Productions.

Θυμίζουμε ότι το βιβλίο του King είχε ξαναμεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1984 με πρωταγωνίστρια την πιτσιρίκα τότε Drew Barrymore. Όπως και το πρώτο φιλμ, έτσι και το remake θα αφορά μια μικρή κοπέλα με ψυχοκινητικές ικανότητες που πέφτει θύμα απαγωγής από μια μυστική υπηρεσία ώστε να εκπαιδευτεί στη χρήση των δυνάμεών της. Η μελλοντική σχέση όμως της κοπέλας με την υπηρεσία θα πάρει βίαιη τροπή.

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να έχουμε ένα αξιόλογο remake που θα ξεπεράσει το όχι και τόσο συγκλονιστικό αρχικό φιλμ. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ