Δείτε το επίσημο trailer του Firestarter remake!

Μετά τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το remake του κλασικού βιβλίου του Stephen King «Firestarter» που είχαμε δημοσιεύσει στην προηγούμενη σχετική είδηση, ήρθε επιτέλους η ώρα για το πολυαναμενόμενο οπτικό υλικό.

Απολαύστε λοιπόν το επίσημο trailer του «Firestarter» που μόλις κυκλοφόρησε και βγάλτε τα πρώτα συμπεράσματα. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου του 2022. Λίγους μήνες υπομονή χρειάζεται λοιπόν μέχρι να δούμε αν η νέα αυτή εκδοχή θα είναι καλύτερη από την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου το 1984.

Να προσθέσουμε ότι το soundtrack έχει επιμεληθεί ο τεράστιος και αγαπημένος John Carpenter μαζί με τους συνεργάτες του συνθέτες στο Halloween franchise, Cody Carpenter και Daniel Davies!

firestarter remake
firestarter remake news
firestarter remake poster

Θυμηθείτε όλες τις λεπτομέρειες για το cast, τους συντελεστές και την υπόθεση του remake αυτού στην παλιότερη είδησή μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ