Γιγάντιος καρχαρίας τρομοκρατεί οικογένεια στο The Black Demon

The Black Demon είναι ο τίτλος μιας νέας action horror ταινίας που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 28 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Σε σκηνοθεσία Adrian Grunberg και σενάριο Carlos Cisco και Boise Esquerra, το φιλμ ακολουθεί μια οικογένεια που απειλείται από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία σε μια πλατφόρμα πετρελαίου. Θα καταφέρει να γυρίσει σώα στις ακτές ή θα καταλήξει γεύμα του τρομερού καρχαρία;

Στο cast συναντάμε τους Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez, Venus Ariel, Julio Cesar Cedillo και Raúl Méndez. Αξιοσημείωτη είναι και η χώρα προλελευσης της ταινίας. Πρόκειται για την Δομινικανική Δημοκρατία, μια χώρα που πολύ σπάνια μας απασχολεί στον horror κινηματογράφο.

Για να δούμε λοιπόν. Το διασκεδαστικό trailer του «The Black Demon» είναι ήδη διαθέσιμο. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει