Scream 5: τον Ιανουάριο στους ελληνικούς κινηματογράφους!

Χαράς ευαγγέλια για τους εν Ελλάδι φίλους του μοντέρνου slasher και ειδικότερα του Scream franchise! Το 5ο «Scream» θα είναι κοντά μας από τις αρχές του νέου έτους για ένα νέο γύρο αιματοκυλίσματος! Συγκεκριμένα το «Scream» ή «Scream 5» όπως είναι ο ανεπίσημος τίτλος του, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 13 Ιανουαρίου 2022!

Η σκηνοθεσία είναι των Matt Bettinelli και Olpin Tyler Gillett και το σενάριο των James Vanderbilt και Guy Busick.

Περίληψη

«25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο “SCREAM”».

Πρωταγωνιστούν οι Melissa Barrera, Mason Gooding, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Courteney Cox, David Arquette και Neve Campbell.

Η διάρκεια του «Scream» ανέρχεται στα 120 λεπτά. Τσεκάρετε το trailer και προετοιμαστείτε για νέες σφαγές!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ