Υδάτινος Τρόμος στο What the Waters Left Behind

Από τη χώρα του ταγκό έρχεται αυτό το αλλόκοτο φιλμ τρόμου όπου το νερό φαίνεται πως έχει την τιμητική του. Το αργεντίνικο What the Waters Left Behind είναι το επερχόμενο φιλμ τρόμου των σκηνοθετών/σεναριογράφων Luciano Onetti και Nicolás Onetti (δημιουργοί του σύγχρονου giallo Francesca) που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μια παρέα νεαρών ατόμων που ταξιδεύουν στα ερείπια ενός χωριού της Αργεντινής με σκοπό να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για το χώρο και την ιστορία του. Το εν λόγω χωριό φημιζόταν παλιότερα για τα ιαματικά του νερά προσελκύοντας πλήθος τουριστών. Μια μέρα του 1985 ένα ανάχωμα που συγκρατούσε τα νερά υποχώρησε βυθίζοντας το χωριό κάτω από 10 μέτρα νερού για 30 χρόνια. Οι κάτοικοί του ποτέ δεν επέστρεψαν. Στο χωριό –το οποίο πλέον έχει επανέλθει ερειπωμένο στην επιφάνεια– εγκλωβίζονται οι νεαροί ταξιδιώτες και για κακή τους τύχη ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι εκεί…

Το cast απαρτίζεται από τους Agustín Pardella, Victoria Maurette, Mirta Busnelli, Gustavo Garzón, Chucho Fernández, Germán Baudino, Damián Dreizik, Evan Leed, Victorio D´Alessandro, Paula Brasca, Paula Sartor και Tamara Garzón. Ο Nicolás Onetti έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Michael Kraetzer (Inbred).

Μερικές φωτογραφίες και η πρώτη αφίσα της ταινίας είναι ήδη διαθέσιμα όπως μπορείτε να δείτε. Αναμένουμε κάποιο βίντεο στο κοντινό μέλλον…

idatinos tromos 3
idatinos tromos 2
idatinos tromos 1

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ