Πληροφορίες για το επερχόμενο Where The Devil Hides

Το «Where The Devil Hides» είναι άλλο ένα αμερικάνικο θρίλερ/τρόμου που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια θρησκευτική σέχτα της οποίας τα γυναικεία μέλη αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Τα παλιότερα μέλη της σέχτας φοβούνται ότι πλησιάζει η εκπλήρωση μιας παλιάς τρομακτικής προφητείας ενώ τα νεότερα μέλη υποπτεύονται ότι οι γηραιότεροι δολοφονούν τις κοπέλες της σέχτας.

Η σκηνοθεσία είναι του Δανού Christian E. Christiansen και το σενάριο του Karl Mueller. Η Liddel Entertainment έχει αναλάβει την παραγωγή. Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Carpenter (The Exorcism of Emily Rose, Dexter), Rufus Sewell (Dark City, The Knight’s Tale), Adelaide Kane (The Purge, Reign), Alycia Debnam Carey, Thomas McDonell, Leah Pipes, Colm Meaney και Stacey Edwards μεταξύ πολλών άλλων. Επίσης έχουν δοθεί στη δημοσιότητα δύο posters της ταινίας που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας. Τουλάχιστον το ένα φαίνεται αρκετά creepy. Για οτιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

where the devil hides 2
where the devil hides

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ