Η πρωταγωνίστρια του Happy Death Day μιλάει για το πιθανό sequel

Ήδη από το Φθινόπωρο του 2017 οι φήμες για sequel του επιτυχημένου φιλμ τρόμου Happy Death Day του Christopher Landon είχαν διαδοθεί μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη για συνέχεια της ταινίας σε ένα δεύτερο μέρος που θα εξηγούσε το time loop όπου εγκλωβίστηκε η πρωταγωνίστριά στο αρχικό φιλμ.

Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε και την άποψη της πρωταγωνίστριας του Happy Death Day Jessica Rothe. Να τι δήλωσε πρόσφατα στον διαδικτυακό τόπο του Collider σχετικά με την ιδέα του σκηνοθέτη για τον προσανατολισμό του sequel:

Είναι θαυμάσιο! Μου αρέσει επειδή πολλές φορές στις ταινίες τρόμου, όταν υπάρχει sequel, συνήθως αποτελεί σχεδόν επανάληψη με διαφορετικούς ηθοποιούς, και ελαφρώς διαφορετική ιστορία, αλλά επειδή ήταν αποτελεσματικό κάνουν την ίδια ιστορία ξανά. Ο Chris έκανε αυτό το καταπληκτικό φιλμ όπου το sequel, όπως μου το περιέγραψε, εξυψώνει την ταινία σε κάτι παραπάνω από ταινία τρόμου – και δεν θα έλεγα ότι είναι απλά μια ταινία τρόμου επειδή είναι τρόμου, ρομαντική κωμωδία, δράμα– σαν κάτι που μοιάζει με ένα φιλμ τύπου Back to the Future όπου το sequel μας βρίσκει εκεί που μείναμε εξηγώντας πολλά πράγματα που δεν έχουν εξηγηθεί στο πρώτο φιλμ και ανεβάζει τα πάντα πιο ψηλά. Με ευχαριστεί πολύ που δεν θα ακολουθήσουμε τα ίδια μοτίβα που άρεσαν στους θεατές την πρώτη φορά διότι πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παρωχημένο. Αγωνιώ για την πραγματοποίηση του sequel καθώς και για το πώς θα είναι η τελική του εικόνα αν τελικά γίνει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να γίνει πραγματικότητα! Το είχα καταευχαριστηθεί!

Jessica Rothe

Κι εμείς του ευχαριστηθήκαμε είναι η αλήθεια και ελπίζουμε σε ένα αξιοπρεπές sequel που δεν θα επαναλαμβάνει γνωστά και κλισαρισμένα μοτίβα. Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα θα βρισκόμαστε σε αναμονή. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ