Ο Johnny Gruesome επιστρέφει απ’ τον τάφο για εκδίκηση!

Βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Gregory Lamberson (Slime City, Killer Rack) έρχεται από την Uncork’d Entertainment το φιλμ τρόμου «Johnny Gruesome» τον Οκτώβρη του 2018. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος του φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Anthony De La Torre, Byron Brown II και Michael DeLorenzo.

Το story έχει να κάνει με τον μαθητή και χεβιμεταλά Johnny Grissom ο οποίος δολοφονείται ύπουλα από φίλους αλλά επιστρέφει από τον τάφο ως δαιμονικό ζόμπι για να πάρει εκδίκηση. Τυπική ιστορία δηλαδή που έχουμε ξαναδεί αλλά και τι δεν έχει ξανακυκλοφορήσει σήμερα στη horror σκηνή.

Εκδίκηση από τον τάφο υπό τους ήχους σκληρής μουσικής λοιπόν! Ένα πακέτο που μπορεί να μας χορτάσει και να μας διασκεδάσει αν είναι καλοφτιαγμένο. Το επίσημο trailer του «Johnny Gruesome» είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το τσεκάρετε στην παρούσα είδηση.

johnny gruesome poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ