Η Keira Knightley κυνηγά serial killer στο Boston Strangler

Ενδιαφέροντα πράγματα πρόκειται να δούμε στο νέο θρίλερ με serial killer που έρχεται σύντομα στο Hulu. Αναφερόμαστε στο «Boston Strangler» που θα προβληθεί στο εν λόγω δίκτυο στις 17 Μαρτίου 2023 και σχετίζεται με την αληθινή ιστορία του «Στραγγαλιστή της Βοστώνης» ο οποίος σκότωσε πολλές γυναίκες τη δεκαετία του ’60 στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης των ΗΠΑ.

Πρωταγωνίστρια στο νέο φιλμ θα είναι η Keira Knightley (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) η οποία υποδύεται την μαχητική δημοσιογράφο Loretta McLaughlin που πρώτη ενώνει τα κομμάτια του παζλ που οδηγούν στα ίχνη του τρομερού serial killer. Στην προσπάθειά της βοηθιέται από την στενή φίλη και συνεργάτιδα Jean Cole (Carrie Coon). Οι δύο ρεπόρτερ εκτός από την δυσκολία της έρευνάς τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τις σεξιστικές προκαταλήψεις της εποχής.

O Matt Ruskin (Crown Heights) έχει γράψει και σκηνοθετήσει το φιλμ, στο οποίο εκτός από τις Knightley και Coon πρωταγωνιστούν επίσης οι David Dastmalchian (The Suicide Squad, Dune), Chris Cooper και Alessandro Nivola. Την παραγωγή έχει κάνει ο μεγάλος Ridley Scott για λογαριασμό της 20th Century Studios. Μέχρι την κυκλοφορία του φιλμ, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το επίσημο trailer.

boston strangler poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ