Τελευταία Νέα και Trailer για τη Σειρά Critters: A New Binge

Ευχάριστες ειδήσεις αναμένουν τους φίλους των cult ταινιών τρόμου με τα διάσημα εξωγήινα τερατάκια Critters. Στις 21 Μαρτίου 2019 θα προβληθεί από το αμερικάνικο συνδρομητικό δίκτυο Shudder το πρώτο επεισόδιο της σειράς Critters: A New Binge η οποία εμπνέεται από τις παλιές ταινίες Critters.

Συγκεκριμένα η σειρά παρουσιάζει τα μικροσκοπικά αλλά λίαν θανατηφόρα Critters να επιστρέφουν στη γη για να βρουν ένα ξεχασμένο «μέλος» τους. Εκεί συναντιόνται με μια παρέα μαθητών και τις οικογένειές τους. Ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα φαγωθεί σε αυτή την κωμική περιπέτεια τρόμου και επιστημονικής φαντασίας;

Σκηνοθέτης είναι ο Jordan Rubin (Zombeavers). Στο σενάριο εκτός από τον Rubin συναντάμε επίσης τους Al και John Kaplan οι οποίοι έχουν ξανασυνεργαστεί με τον Rubin στο «Zombeavers» (2014). Πρωταγωνιστούν οι Stephi Chin-Salvo, Corrina Conlan, Daphne Hoskins, Joey Morgan, Jocelyn Panton, Kirsten Robek και Sean Owen Roberts

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η προβολή ενός μόνο επεισοδίου. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των επεισοδίων που θα ακολουθήσουν. Αυτές τις μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και το επίσημο trailer του «Critters: A New Binge» το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

critters new binge poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ