Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του Wrong Turn 6

2
78
wrong turn woman

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του «Wrong Turn» franchise που μέχρι τώρα απαρτίζεται από 5 ταινίες. Ναι, όπως σωστά διαβάζετε, αναμένουμε και 6ο φιλμ στο franchise του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στη γειτονική μας Βουλγαρία! Πρόσφατα γνωστοποιήθηκαν πληροφορίες και για τους συντελεστές. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Valeri Milev η οποία μας έχει δώσει το αρκετά ενδιαφέρον sci-fi/horror «Re-Kill» (2013) και το μέτριο φιλμ τρόμου «Code Red» (2013). Στο σενάριο συναντάμε τον Frank H. Woodward γνωστό για το ντοκιμαντέρ «Lovecraft: Fear of the Unknown» (2008).

Το cast θα απαρτίζεται από τους Anthony Ilott, Sadie Katz, Aqueela Zoll, Chris Jarvis, Rollo Skinner, Billy Ashworth, Joe Gaminara, Harry Belcher και Roxanne Pallett μεταξύ άλλων. Η ταινία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους από την 20th Century Fox Home Enterntainment σε DVD και VOD. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

[clear]
[clear]
[label variation=”label-inverse”]Πηγές[/label]
[clear]
[clear]
[clear]
[divider_top]
Προηγούμενο άρθροByzantium
Επόμενο άρθροLink
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να και μια εικόνα από τους κανίβαλλους τις ταινίας του Λάθος Στροφή 6 !
    Αχ ρε αγωνία που έχω… μέχρι να κυκλοφορήσει, θα κάνω φόνους…

  2. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι η αγαπημένη μου ταινία, από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Λάθος Στροφή 4 την ημέρα των γενεθλίων μου έχουν γίνει οι αγαπημένες μου ταινίες. Όταν κυκλοφόρησε και το 5 έχω σχιζοφρενικά τρελάνει και τώρα έρχεται και Λάθος Στροφή 6, νομίζω θα πεθάνω απ’την αγωνία μου μέχρι να κυκλοφορήσει. Αν δεν θα έχει και Λάθος Στροφή 7, θα γράψω εγώ το σενάριο του 7 και θα το στείλω στα Αγγλικά. Έχω γράψει μία ταινία αλλά ακόμη να την στείλω κάπου… Ανυπομονώ να την τελειώσουν και να κυκλοφορήσει το Λάθος Στροφή 6!!!…

Αφήστε ένα σχόλιο