Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του Wrong Turn 6

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του «Wrong Turn» franchise που μέχρι τώρα απαρτίζεται από 5 ταινίες. Ναι, όπως σωστά διαβάζετε, αναμένουμε και 6ο φιλμ στο franchise του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στη γειτονική μας Βουλγαρία! Πρόσφατα γνωστοποιήθηκαν πληροφορίες και για τους συντελεστές. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Valeri Milev η οποία μας έχει δώσει το αρκετά ενδιαφέρον sci-fi/horror «Re-Kill» (2013) και το μέτριο φιλμ τρόμου «Code Red» (2013). Στο σενάριο συναντάμε τον Frank H. Woodward γνωστό για το ντοκιμαντέρ «Lovecraft: Fear of the Unknown» (2008).

Το cast θα απαρτίζεται από τους Anthony Ilott, Sadie Katz, Aqueela Zoll, Chris Jarvis, Rollo Skinner, Billy Ashworth, Joe Gaminara, Harry Belcher και Roxanne Pallett μεταξύ άλλων. Η ταινία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους από την 20th Century Fox Home Enterntainment σε DVD και VOD. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ