The Love Witch: Κωμωδία, Τρόμος και Μαγεία

Να και μια αρκετά διαφορετική ταινία τρόμου που μάλλον προορίζεται για συγκεκριμένο κοινό και ιδιαίτερα για τους πιο νοσταλγικούς θεατές. Το «The Love Witch» της σκηνοθέτριας/σεναριογράφου Anna Biller αποτελεί φόρο τιμής στα Technicolor μελοδράματα και θρίλερ της μακρινής δεκαετίας του ’60. Αναμένεται να έχει περιορισμένη κυκλοφορία από τον Οκτώβριο του 2016.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια ερωτιάρα μάγισσα που χρησιμοποιεί αφειδώς τα ξόρκια της για να τυλίξει αμέτρητους άντρες στα ερωτικά της δίχτυα καθιστώντας τους όμως απελπισμένα θύματα. Κάποια στιγμή που θα βρει τον άντρα των ονείρων της, η παρανοϊκή μάγισσα είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον φόνο για να κερδίσει αυτό που τόσο ποθεί.

Πρωταγωνιστούν οι Samantha Robinson, Gian Keys, Laura Waddell, Jeffrey Vincent Parise, Jared Sanford, Robert Seeley και Jennifer Ingrum. Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το The Love Witch τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την παρούσα είδηση.

https://www.imdb.com/video/vi814593817/?ref_=ext_shr_lnk

love witch komodia

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ