Νέο μεταφυσικό θρίλερ στα σκαριά από τη Legendary Pictures

Μετά από πολυάριθμα και ηχηρά κινηματογραφικά projects όπως τα Warcraft, Blackhat, Seventh Son και Crimson Peak (του Guillermo del Toro) η μεγάλη εταιρεία Legendary Pictures απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα του επερχόμενου βιβλίου του Καναδού συγγραφέα Andrew Pyper με τίτλο The Damned. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015 και θα κινείται σε supernatural μοτίβα, παρόμοια με το ύφος της «Έκτης Αίσθησης» και του «Jacobs Ladder».

Πρωταγωνιστής θα είναι ένας άντρας που βίωσε μια εμπειρία πολύ κοντά στο θάνατο και πλέον βασανίζεται από το πνεύμα της εκδικητικής δίδυμης αδερφής του. Όταν ο άντρας ξεκινά νέα ζωή με νέα γυναίκα και θετό γιο, το πνεύμα της αδερφής του ετοιμάζεται να βλάψει και τους τρεις.

Ο Pyper είναι ένας καταξιωμένος συγγραφέας με πλούσιο συγγραφικό έργο στο πεδίο των θρίλερ. Να προσθέσουμε ότι η τελευταία νουβέλα τρόμου του Pyper με τίτλο The Demonologist βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής από την Image Movers του βραβευμένου σκηνοθέτη/παραγωγού Robert Zemcekis ενώ τα δικαιώματα της ταινίας έχει αποκτήσει η Universal Pictures.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ