Met@slash: Μια Ελληνική Ταινία Τρόμου Μικρού Μήκους που πρέπει να δείτε

Άλλη μια ενδιαφέρουσα και με ιδιαίτερο στιλ ελληνική ταινία τρόμου μικρού μήκους έρχεται να μας απασχολήσει. Ο λόγος για το Met@slash των Σωτήρη Πετρίδη και Δημήτρη Τσακαλέα το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στο είδος των ταινιών τρόμου.

Η ιστορία διαδραματίζεται Παρασκευή βράδυ, όπου ένα έφηβο αγόρι είναι μόνο στο σπίτι και σερφάρει στο internet. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Το αγόρι έχει κοινοποιήσει την τοποθεσία του κινητού του στο διαδίκτυο και γίνεται θύμα του δολοφόνου, ο οποίος χρησιμοποιεί το χαμένο κινητό τηλέφωνο προς όφελός του. Θα καταφέρει το αγόρι να επιβιώσει;

To Met@slash δημιουργεί έναν αυτοαναφορικό τόνο ως προς το είδος των ταινιών τρόμου μέσα από μία πληθώρα αναφορών σε άλλες ταινίες του είδους που εντοπίζονται κατά τη διάρκεια της της ταινίας. Την ίδια στιγμή, η πλοκή προειδοποιεί το κοινό για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.

Η παρακολούθηση της ταινίας δημιουργεί μια διαδραστική σχέση με το κοινό, αφού οι θεατές μπορούν να εντοπίσουν πλείστες αναφορές σε φημισμένες ταινίες τρόμου. Μέσα στα μόλις 3 λεπτά της ταινίας, μπορούν να εντοπιστούν πάνω από 50 αναφορές σε ταινίες όπως η Λάμψη, Παρασκευή και 13Halloween και πολλές άλλες.

Επίσης στο Met@slash συμμετέχει και ο Αμερικάνος ηθοποιός Nathan Baesel, γνωστός από την ταινία τρόμου Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, μία από τις πιο σημαντικές σύγχρονες ταινίες slasher. Ο Baesel έχει έναν ρόλο-κλειδί στην ταινία που βοηθάει στην εξέλιξη της αφήγησης.

Το Met@slash έχει ήδη ξεκινήσει να ταξιδεύει σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στο διαδίκτυο έτοιμο να τρομάξει το κοινό και φυσικά να το μεταφέρει σε έναν πολυδιάστατο horror κόσμο αποτελούμενο από ποικίλα horror κομμάτια του αγαπημένου μας κινηματογραφικού είδους.

Τσεκάρετέ το.

metaslash short film

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία και Παραγωγή: Σωτήρης Πετρίδης και Δημήτρης Τσακαλέας
Σενάριο: Σωτήρης Πετρίδης
Cast: Nathan Baesel, Αποστόλης Κολίτσας, και Άγγελος Γεωργιάδης
Διευθυντής Φωτογραφίας & Color Correction: Παύλος Λύγουρης
Μοντάζ: Τάνια Ναναυράκη
VFX: Ανέστης Εραλίδης
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Σόνια Μαρία Καϊτατζή
Sound Design: Αναστάσης Πετρέλης
Μουσική: Φώτης Παπαδάκης
Make-Up Artist: Σοφία Βουλαλά
Ηχοληψία: Αποστόλης Μπαρουξής
Βοηθός Φωτογραφίας: Νίκος Καλτσάς

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles