Η Milla Jovovich στο reboot του νέου Hellboy

Κι ενώ το reboot των ταινιών Hellboy έχει οριστεί για το 2018, δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες ένα σημαντικό όνομα ηθοποιού που θα συμμετάσχει στο μελλοντικό φιλμ. Πρόκειται για την πάντα εντυπωσιακή Milla Jovovich (Resident Evil, The Fifth Element) η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Blood Queen.

Εκτός από τη Jovovich στο νέο φιλμ το οποίο θα ονομάζεται Hellboy: Rise of the Blood Queen θα πρωταγωνιστεί ο David Harbour (Stranger Things) στο ρόλο του Hellboy και ο εξαιρετικός Ian McShane στο ρόλο του Professor Broom.

Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες στον χώρο του τρόμου και της επιστημονικής φαντασίας της νεότερης εποχής, ο Βρετανός Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent). Το σενάριο έχουν επιμεληθεί αρχικά οι Andrew Cosby, Christopher Golden, Mike Mignola ενώ πιο πρόσφατα ανέλαβε να το επεξεργαστεί ο Aron Coleite, γνωστός περισσότερο στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών.

Το Hellboy: Rise of the Blood Queen ξεκινάει γυρίσματα τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται στην Βουλγαρία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ