Το Μυστικό των Μάρομποουν (Marrowbone): Στις 23 Νοέμβρη η πρεμιέρα στην Ελλάδα

0
111
marrowbone ellada

Πρόκειται για ισπανική παραγωγή που θα προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας μας από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Ισπανός κινηματογραφιστής Sergio G. Sánchez, γνωστός στη σκηνή του τρόμου για το σενάριο που έγραψε για το επιτυχημένο ισπανικό φιλμ τρόμου The Orphanage του 2007.

Περίληψη:

Το Marrowbone είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διηγείται την ιστορία τεσσάρων αδελφών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα. Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σιγά σιγά όμως πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.

Πρωταγωνιστούν οι George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg, Kyle Soller, Nicola Harrison και Tom Fisher. Το Marrowbone είναι κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του ανέρχεται στα 110 λεπτά.

Πηγές:

cine.gr

odeon.gr

Αφήστε ένα σχόλιο