Νέα Ανθολογία Τρόμου με συμμετοχή του Guillermo del Toro

Από τον Νορβηγό σκηνοθέτη André Øvredal (Troll Hunter, The Autopsy of Jane Doe) και βασισμένη σε ιστορία του καταξιωμένου κινηματογραφιστή Guillermo del Toro έρχεται μια αξιοπρόσεκτη ανθολογία τρόμου υπό τον μακροσκελή τίτλο «Scary Stories to Tell in the Dark».

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια παρέα νέων που το έτος 1968 τυχαίνει να βρεθούν σε ένα απομονωμένο σπίτι στις ΗΠΑ όπου κάποτε ζούσε μια ταλαιπωρημένη κοπέλα ονόματι Sarah. Τα σκοτεινά μυστικά του κοριτσιού έχουν καταγραφεί σε ένα βιβλίο το οποίο βρίσκουν οι νέοι στο σπίτι και έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους…

Στο σενάριο συναντάμε εκτός από τον del Toro, τους Dan και Kevin Hageman. Ο Guillermo del Toro έχει επίσης αναλάβει την παραγωγή. Πρωταγωνιστούν οι Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur ,Natalie Ganzhorn και Dean Norris.

Το φιλμ βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του Alvin Schwartz που εκδόθηκε μεταξύ 1981 και 1991. Η κυκλοφορία του στη χώρα του τις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Αν μάθουμε κάτι και για τη χώρα μας θα ενημερώσουμε άμεσα.

Τσεκάρετε επίσης στην παρούσα είδηση ορισμένα σύντομα teaser-άκια αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ