Ξεκίνησε με Ενδιαφέρον η Νέα Σειρά Μυστηρίου / Θρίλερ του Alpha TV

Μια νέα σειρά σε Α’ τηλεοπτική προβολή έρχεται κάθε Τρίτη στις 22:30 στον Alpha TV. Άνθρωποι που επιστρέφουν αναπάντεχα, αν και θεωρούνταν νεκροί εδώ και καιρό, προκαλούν φόβο κι αγωνία σε όλους τους οικείους τους. Πώς θα αντεπεξέλθει η μικρή κοινότητα, όταν κληθούν οι ζωντανοί να συνυπάρξουν με εκείνους που επέστρεψαν; Θα μπορέσουν οι τελευταίοι να διεκδικήσουν τη ζωή που τους ανήκει ή θα εξοστρακιστούν; Και πάνω απ’ όλα, γιατί επέστρεψαν;

Βραβευμένη με διεθνές βραβείο ΕΜΜΥ ως καλύτερη Prime Time δραματική σειρά 2013, η σειρά Les Revenants (ή the Returned) που βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2004 κι ενέπνευσε το αμερικάνικο Resurrection το 2014 έχει δώσει εξαιρετικό δείγμα γραφής στα δύο πρώτα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί. Μυστήριο κι αγωνία, συμπόνια για την απόρριψη και την απέραντη θλίψη που έπεται της συνειδητοποίησης ότι όσοι επέστρεψαν δεν ανήκουν πράγματι πουθενά αλλά κι αναπάντεχη χαρά μέσα στο βαρύ πένθος είναι μονάχα μερικά από τα συναισθήματα που κυριαρχούν. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα σε αυτό το μεταφυσικό δράμα!

Πηγή: imdb.com, alphatv.gr

Στέλλα Στρούβαλη
Θαυμάστρια του τρόμου σε όλες του τις εκφάνσεις, με ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές. Είτε βαμπιράκια, είτε ζόμπι, είτε serial killers μου τραβάνε την προσοχή!
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review