Νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Φάντασμα της Όπερας»

Να και μια είδηση που ενδιαφέρει τους φίλους του κλασικού, παλιομοδίτικου τρόμου και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον διαδικτυακό τόπο του Deadline, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC θα προχωρήσει σε μια νέα σειρά που θα στηρίζεται στην κλασική ιστορία «Phantom of the Opera» (1911) του Gaston Leroux. Η σειρά θα διατηρήσει το Παρίσι ως τόπο εξέλιξης των γεγονότων αλλά θα τα μεταφέρει στον 20ο αιώνα αντί για τον 19ο όπως συμβαίνει στο αυθεντικό μυθιστόρημα.

Για τη συγγραφή του σεναρίου έχει προσληφθεί ο σκηνοθέτης της κωμωδίας τρόμου «Otis» (2008) Tony Krantz και για τη σκηνοθεσία ο Γάλλος Jean-Pierre Jeunet, γνωστός για την κλασική ρομαντική κωμωδία «Amelie» (2001). Οι δυο τους θα είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς μαζί με τον Colin Callender της Playground Entertainment. Η παραγωγή θα γίνει από τα Endemol Studios στο Los Angeles.

Αναμένουμε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες (cast, ημερομηνία κυκλοφορίας κλπ.) για να ενημερώσουμε σχετικά.

Πηγή: deadline.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review