Το Νέο Shooter Game “Hatred” και το Trailer Που Δημιούργησε Πανικό

Σας αρέσει το splatter και η ωμή βία; Ψάχνετε ταινίες με υψηλό βαθμό gore κι ατέλειωτο λουτρό αίματος; Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που αγαπούν τον τρόμο και δη τα παιχνίδια που περιέχουν βία, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω trailer! Το νέο shooter game αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία από τους Destructive Creations κάπου μέσα στο 2015. Ωστόσο, οι πρώτες έντονες αντιδράσεις έχουν κιόλας κάνει την εμφάνισή τους. Πολλοί υποστηρίζουν πως ένα τέτοιο παιχνίδι ξεπερνά τα όρια του ηθικά αποδεκτού και γι’ αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί.

Η υπόθεση είναι σχετικά απλή: Ο πρωταγωνιστής έχει απηυδήσει από την κοινωνία και ξεκινά μια γενοκτονία, ως αποτέλεσμα του μίσους που τον καταπνίγει. Με σαφείς επιρροές από τις ταινίες Rampage του Γερμανού Uwe Boll, οι δημιουργοί του παιχνιδιού υποστηρίζουν πως το Hatred είναι η αντίδραση σε οποιονδήποτε καθωσπρεπισμό. Εν τω μεταξύ, ακόμη και άτομα που γενικά επικροτούν παιχνίδια βίας και splatter δήλωσαν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Πότε άραγε τελειώνει η ελευθερία έκφρασης και πότε δικαιολογείται η βία χωρίς όρια; Μπορεί ένα παιχνίδι άραγε να αποτελέσει καταλυτικά αρνητική επιρροή στην ψυχοσύνθεση αυτών που παίζουν, ιδιαίτερα των παιδιών κι εφήβων; Αν αντέχετε, δείτε το trailer και σκεφτείτε το!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Στέλλα Στρούβαλη
Στέλλα Στρούβαλη
Θαυμάστρια του τρόμου σε όλες του τις εκφάνσεις, με ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές. Είτε βαμπιράκια, είτε ζόμπι, είτε serial killers μου τραβάνε την προσοχή!
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles