Νέο βιβλίο από τον Guillermo del Toro εν όψει Halloween

Να λοιπόν που δραστήριος Guillermo del Toro απασχολεί ξανά τους φίλους του τρόμου και του φανταστικού πολύ σύντομα  από την τελευταία φορά που το είχε κάνει. Μετά λοιπόν από την παραγωγή και επιμέλεια της σειράς βιβλίων κλασικού τρόμου της Penguin Books που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα, ο Μεξικανός σκηνοθέτης και συγγραφέας πρόκειται –με την ευκαιρία και του επερχόμενου Halloween– να κυκλοφορήσει άλλο ένα βιβλίο, περισσότερο προσωπικό αυτή τη φορά, με τίτλο «Guillermo del Toro Cabinet of Curiosities: My Notebooks, Collections, and Other Obsessions» (εκδόσεις Harper Design). Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2013.

Πρόκειται για μια πολυτελή εικονογραφημένη έκδοση 256 σελίδων γραμμένη μαζί με τον σεναριογράφο και συγγραφέα Marc Scott Zicree, η οποία διεισδύει βαθιά στο δημιουργικό μυαλό του del Toro, μέσα από προσωπικές του σημειώσεις, ζωγραφιές, ημερολόγια, σχέδια άγνωστων μέχρι τώρα πλασμάτων της φαντασίας του σκηνοθέτη ενώ περιλαμβάνει και ιδέες για το μέλλον των δραστηριοτήτων του. Πρόκειται για ένα βιβλίο που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την αγάπη του del Toro για τον τρόμο και τη φαντασία.

Άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του νέου βιβλίου του είναι η συμμετοχή σ’ αυτό πολλών διασημοτήτων του κινηματογράφου και της φανταστικής λογοτεχνίας όπως οι Alfonco Cuarón, John Landis, Neil Geiman και πολλοί άλλοι. Θα υπάρχει επίσης ένας πρόλογος από τον μεγάλο James Cameron και ένας επίλογος από τον Tom Cruise. Άλλα βιβλία του del Toro στα οποία ο Μεξικανός έχει ασχοληθεί με τον τρόμο στο παρελθόν είναι τα «The Strain» (2009), «The Fall» (2010), «The Night Eternal» (2012) τα οποία συνθέτουν την γενικότερη τριλογία «The Strain Trilogy».

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ