Νεότερα για το Jeepers Creepers 3: Cathedral

Πάει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε κάποια ενδιαφέρουσα είδηση-εξέλιξη για το πολυαναμενόμενο και τρίτο φιλμ στο τρομακτικό σύμπαν του Jeepers Creepers franchise που έπλασε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Victor Salva και το οποίο υπόσχεται να συνεχίσει με το Jeepers Creepers 3: Cathedral.

Οι τελευταίες εξελίξεις αφορούν τη σύνθεση cast όπου προστέθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα. Αρχικά γνωρίζαμε την συμμετοχή του Brandon Smith (From Dusk Till Dawn) στον ρόλο του αρχιφύλακα Davis Tubbs καθώς και του Jonathan Breck στο ρόλο του τέρατος γνωστού ως Creeper. Πλέον μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και την επαναφορά της Gina Philips από το πρώτο φιλμ στον ίδιο ρόλο, αυτόν της Trish.

Η Philips στο νέο φιλμ θα είναι πλέον μητέρα ενός έφηβου με το όνομα Darry στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού της τον οποίο σκότωσε το φοβερό τέρας στο πρώτο φιλμ. Η Trish βλέπει συνεχόμενους εφιάλτες ότι ο γιος της έχει την ίδια φρικτή μοίρα με τον αδερφό της 23 χρόνια πριν. Για να αποτρέψει το ενδεχόμενο ο εφιάλτης να γίνει πραγματικότητα η Trish με τη βοήθεια δύο ακόμα ατόμων αποφασίζει να βρει τον Creeper και να τον εξοντώσει μια για πάντα.

Ας επανέλθουμε όμως στο cast. Το δυνατό όνομα που προστέθηκε και θα ξυπνήσει αναμνήσεις στους γηραιότερους είναι αυτό της παλιάς και αγαπημένης scream queen Adrienne Barbeau την οποία θαυμάσαμε στα κλασικά φιλμ τρόμου των 80s Creepshow και The Fog. Η Barbeau θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Gaylen Brandon.

Άλλο ενδιαφέρον όνομα είναι αυτό του Stan Shaw τον οποίο οι παλιότεροι ενδεχομένως θυμούνται από την κλασική κωμωδία τρόμου των 70s The Monster Squad. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν είναι οι Chester Rushing (Stranger Things), Ryan Moore (Pitchfork), Patrick Thomas Cragin (How to Be a Vampire), Gabrielle Haugh (Mother, May I Sleep With Danger?) και Justin Hall (Django Unchained).

Η περίοδος κυκλοφορίας του «Jeepers Creepers 3: Cathedral» δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες πρέπει να τοποθετηθεί στο ευρύ διάστημα του τέλους του 2017 και ολόκληρου του 2018. Ας ελπίσουμε η καθυστέρηση να αξίζει τον κόπο τουλάχιστον.

jeepers creepers 3 poster 1
jeepers creepers 3 poster 2

Θυμηθείτε την παλιότερη ανάρτησή μας για το «Jeepers Creepers 3: Cathedral» στον σύνδεσμο εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ