Η Neve Campbell συζητά για την επιστροφή της στο Scream 5

Μετά την τραγική απώλεια του μεγάλου σκηνοθέτη Wes Craven, τα όποια σχέδια για τη συνέχιση του Scream franchise έμειναν μετέωρα. Ωστόσο η μεγάλη πρωταγωνίστρια του franchise, Neve Campbell σε πρόσφατα σχόλιά της στο site Rotten Tomatoes ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με υπεύθυνους της διάσημης σειράς ταινιών για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρόλο της Sidney Prescott στο μελλοντικό Scream 5.

Δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

«Ξέρετε, αρχίσαμε τις συζητήσεις περίπου πριν 1,5 μήνα, επομένως θα πάρει κάποιο διάστημα για να βρούμε πώς θα δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις…[…]… Είμαι ευγνώμων για αυτά τα φιλμ. Λατρεύω τον χαρακτήρα της Sidney Prescott. Πάντα ήταν διασκεδαστικό για μένα να επιστρέφω στο ρόλο της και να βλέπω την επιστροφή του cast και να να προσπαθούμε να κάνουμε ένα ακόμα ωραίο φιλμ».

Neve Campbell

Μέχρι στιγμής αυτά που είναι γνωστά για το Scream 5 είναι ότι οι Matt Bettinelli-Olpin (V/H/S, Devil’s Due) και Tyler Gillett (Devil’s Due) θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία και ο Kevin Williamson την παραγωγή (όπως και σε προηγούμενα Scream). Θα υπάρχει επίσης νέο cast με πιθανές επιστροφές ορισμένων ηθοποιών από το παλιό cast.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον προσεχή Μάιο με την κυκλοφορία του φιλμ να έχει καθοριστεί για το 2021. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν πρόκειται για reboot, remake ή συνέχιση της ιστορίας. Θα σας εημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο Scream 5.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ