Νέο θρίλερ με την σφραγίδα του Νίκου Μαστοράκη

Όπως είχατε διαβάσει και στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Νίκος Μαστοράκης το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε, ο Έλληνας σκηνοθέτης-παραγωγός βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε συνεργασία με τη μεγάλη εταιρία Warner Bros για τη δημιουργία ενός θρίλερ που δεν θα ανήκει στην low budget συνομοταξία, αλλά θα πρόκειται για μεγάλη παραγωγή.

Πρόσφατα έγινε γνωστό το όνομα της ταινίας καθώς και τα άτομα που θα κληθούν να γράψουν το σενάριο. Ο τίτλος θα είναι «Heist» και το σενάριο έχει ανατεθεί στους Chris Frazier και Charlie Frazier που την ίδια περίοδο δουλεύουν και για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ «In The Company of Lies».

Λεπτομέρειες για το cast και την πλοκή του «Heist» δεν υπάρχουν παρά μόνο ότι θα αφορά μια τολμηρή και απίστευτη ληστεία. Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ