Νεότερα για το επερχόμενο sequel του Candyman

Πριν πολύ καιρό είχαμε αναφερθεί στο sequel της κλασικής ταινίας τρόμου των 90s «Candyman» που ετοιμάζει ο Jordan Peele ως παραγωγός. Πρόσφατα ήρθαν στο φως λίγες εξελίξεις που θα ενδιαφέρουν τους φίλους του franchise.

Κατ’ αρχήν μετά την επιβεβαίωση της επιστροφής του Tony Todd που ενσάρκωσε τον φοβερό δαίμονα Candyman στο αρχικό φιλμ, μάθαμε ότι θα επιστρέψει και ο εμβληματικός χαρακτήρας της Helen Lyne την οποία θα υποδυθεί η Cassie Kramer(Chicago P.D., Bimbo).

Helen Lyle

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Rebecca Spence και Nadia Simms.

Θυμίζουμε ότι το sequel αυτό χαρακτηρίζεται ασαφώς ως «πνευματικό» και προφανώς η επαναφορά γνήσιων στοιχείων της κλασικής ταινίας έχει τη σημασία της. Τα γεγονότα θα εξελίσσονται μετά το τέλος του πρώτου Candyman αλλά προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η κυκλοφορία του sequel έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου 2020 στη χώρα του τις ΗΠΑ. Αναμένουμε περισσότερα, ίσως και κάποιο teaser/trailer στο κοντινό μέλλον. Διαβάστε περισσότερα για το sequel του Candyman στην προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ