Πληροφορίες για το sequel του «The Nun»

Το διάσημο φιλμ τρόμου «The Nun» (2018) μπορεί να σάρωσε στο box office παγκοσμίως, αλλά από ποιοτική άποψη δεν μας είπε πολλά. Επειδή όμως πάντα οφείλουμε να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και επειδή πολλοί φίλοι του supernatural horror θα ενδιαφέρονται, ας δώσουμε όσες πληροφορίες ξέρουμε μέχρι τώρα για το sequel.

Σύμφωνα λοιπόν με τα διαθέσιμα δεδομένα, το «The Nun 2» θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 από τις Warner Bros. Pictures και New Line Cinema. Σκηνοθέτης θα είναι ο Michael Chaves (Curse of La Llorona, The Conjuring: The Devil Made Me Do It). Το σενάριο έχει γράψει ο Akela Cooper (Malignant) μαζί με τους Ian Goldberg και Richard Naing.

Στην παραγωγή θα βρούμε για άλλη μια φορά τον μεγάλο James Wan. Η Taissa Farmiga θα πρωταγωνιστήσει ξανά αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Αδερφής Irene, ενώ η Bonnie Aarons θα ξαναπαίξει την δαιμονική καλόγρια Valak. Πρωταγωνίστρια στο «The Nun 2» θα είναι η Storm Reid ενώ στο cast ανακοινώθηκαν πρόσφατα οι Anna Popplewell και Katelyn Rose.

Σχετικά με την υπόθεση αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα παρουσιάζεται ο φόνος ενός ιερέα στη Γαλλία το 1956. Το κακό εξαπλώνεται και η Αδερφή Irene τίθεται αντιμέτωπη με την δαιμονική καλόγρια. Για να δούμε λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ