«Ο Εξορκισμός» με τον Russel Crow [Αποκλειστικό κλιπ]

Οι ταινίες με δαιμονισμούς και εξορκισμούς φαίνεται να του πηγαίνουν του Russell Crowe. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μετά το αξιόλογο «The Pope Exorcism» του περσινού έτους πρωταγωνιστεί σε άλλη μία ταινία τρόμου με εξορκισμό που ονομάζεται απλώς «The Exorcism» (Ο Εξορκισμός). Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου 2024 από την TFG.

Περίληψη:

«O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως o Άντονι Μίλερ, ένας ταλαιπωρημένος ηθοποιός, ο οποίος αρχίζει να καταρρέει στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του, Λι (Ράιαν Σίμπκινς), αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό».

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον σεναριογράφο του πολύ καλού «The Final Girls» (2015), Joshua John Miller. Ο ίδιος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον M.A. Fortin. To cast απαρτίζεται από τους Ryan Simpkins, Chloe Bailey, Adrian Pasdar, Adam Goldberg, Russell Crowe και Sam Worthington. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 33 λεπτά. Δείτε σε αποκλειστικότητα κλιπ από την ταινία τρόμου ο Εξορκισμός:

Ο Εξορκισμός

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,174ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,285ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,990ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
 


Μπορεί να σας αρέσει