A Haunting in Venice: Ο τρόμος συναντά την Agatha Christie

Ο Ηρακλής Πουαρό, βρίσκεται στη Βιέννη μετά τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια μέρα αποφασίζει να παρακολουθήσει μια σεάνς κατά την οποία ένας από τους παρευρισκόμενους δολοφονείται. Ο συνταξιούχος ντετέκτιβ πρέπει και πάλι να αναλάβει δράση και να βρει τον δολοφόνο!

Αυτή είναι εν ολίγοις η ενδιαφέρουσα υπόθεση του νέου φιλμ ντετεκτιβικού τρόμου «A Haunting in Venice» που θα δει το φως της κυκλοφορίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Με τον πολυπράγμονα Kenneth Branagh στη σκηνοθεσία αλλά και στον ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, το φιλμ συνδυάζει το μυστήριο με το supernatural και τον ψυχολογικό τρόμο σε ένα μοναδικό μείγμα.

Εκτός από τον Branagh πρωταγωνιστούν επίσης οι Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio και Michelle Yeoh. Το σενάριο έχει γράψει ο Michael Green, ο άνθρωπος πίσω από τα σενάρια υψηλού προφίλ ταινιών όπως «Blade Runner 2049» και «Alien: Covenant».

Το «A Haunting in Venice» θεωρείται sequel των προηγούμενων ταινιών βασισμένων σε έργα της Agatha Christie «Murder on the Orient Express» (2017) και «Death on the Nile» (2022). Το ολόφρεσκο επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις. Για να δούμε…

a haunting in venice poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ