Οικογενειακός τρόμος στο The Dark and The Wicked

Μια ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου εξ Αμερικής αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας μέσα στο 2020 ή το 2021 ενώ έχει ήδη προβληθεί στο Tribeca Film Festival του Μανχάταν. Πρόκειται για το The Dark and The Wicked που εξερευνά μοτίβα οικογενειακού τρόμου.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την επιστροφή δύο αδερφιών στη φάρμα του ετοιμοθάνατου πατέρα τους. Καθώς περιμένουν το αναπόφευκτο…μια διαβολική απειλή απλώνεται γύρω τους και παλιοί εφιάλτες ξυπνούν.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Bryan Bertino γνωστός για τις ταινίες τρόμου The Strangers (2008) και The Monster (2016) που έχει σκηνοθετήσει. Πρωταγωνιστούν οι Marin Ireland, Michael Abbott Jr., Xander Berkeley, Lynn Andrews και Julie Oliver-Touchstone.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο βίντεο για το The Dark and The Wicked, επομένως μείνετε στο horrormovies.gr για σχετικά updates.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ