Old: Το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan σύντομα στην Ελλάδα

Επιτέλους το νέο θρίλερ μυστηρίου του μεγάλου κινηματογραφιστή M. Night Shyamalan φτάνει και στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Το «Old» όπως είναι ο τίτλος της νέας δουλειάς του θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Ιουλίου 2021.

Περίληψη:

Αυτό το καλοκαίρι, ο οραματικός κινηματογραφιστής, Μ Νάιτ Σιάμαλαν, μας αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ για μια οικογένεια που κάνει διακοπές σε ένα τροπικό μέρος και που θα ανακαλύψει ότι η απομονωμένη παραλία που επέλεξε να χαλαρώσει για λίγες ώρες με κάποιο τρόπο κάνει τους ανθρώπους να γερνούν γρήγορα … συμπυκνώνοντας ολόκληρη τη ζωή τους στη διάρκεια μιας μέρας.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Shyamalan. Πρωταγωνιστούν οι Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Alex Wolff, Thomasin McKenzie, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Eliza Scanlen, Aaron Pierre και Embeth Davidtz.

Η ελληνική κυκλοφορία γίνεται από την Tulip και η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 108 λεπτά.

old ελλάδα cinema

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles