Πρώτο οπτικό υλικό για το χριστουγεννιάτικο φιλμ τρόμου Krampus

Δεν χρειάζεται να πλησιάζουν οι γιορτές για να πάρουμε μια πρώτη εικόνα από την κωμωδία τρόμου του Michael Dougherty (Trick ‘r Treat, Superman: Η Επιστροφή) που θα έρθει σαν δώρο του Άι Βασίλη τα προσεχή Χριστούγεννα. Τσεκάρετε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες και το επίσημο poster για το Krampus που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, έτσι ως «ορεκτικό».

Θυμίζουμε ότι το φιλμ επικεντρώνεται στον φολκλορικό δαίμονα Krampus ο οποίος ταλαιπωρεί τη ζωή μιας προβληματικής οικογένειας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Και αν πιστέψουμε το σλόγκαν…απλά δεν θέλετε να βρίσκεστε στη λίστα του φοβερού δαίμονα.

Το Krampus θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τα τέλη Νοέμβρη σε κάποιες χώρες και θα συνεχίσει σε άλλες τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη. Για τη χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία μέχρι στιγμής οπότε μείνετε στο ακουστικό σας…

Διαβάστε την παλιότερη είδηση για το Krampus από την ιστοσελίδα μας εδώ.

krampus 1
krampus 2
krampus 3
krampus 4
krampus 5
krampus 6

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ