Ετοιμάζονται sequels για τα A Quiet Place και Cloverfield

Κάτι αναμενόμενο θα λέγαμε λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία και το γενικότερο hype γύρω από τις δύο αυτές παραγωγές. Όπως γίνεται αντιληπτό αναφερόμαστε στα A Quiet Place και Cloverfield franchise που αναμένεται να συνεχιστούν με νέες ταινίες τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Variety, η Paramount Pictures έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του sequel του A Quiet Place όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jim Gianopoulos. Ο Gianopoulos δεν ανέφερε κάποια επιπλέον πληροφορία παρά μόνο ότι είναι ευτυχής που θα υπάρξει sequel.

Πάμε όμως και στο ιδιαίτερα επιτυχημένο Cloverfield franchise για το οποίο έχουμε επίσης εξελίξεις. Όπως ήταν αναμενόμενο ένα ακόμα φιλμ θα προστεθεί στο franchise που θα είναι το τέταρτο κατά σειρά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού J.J Abrams αυτή την περίοδο βρίσκεται στα σκαριά το τέταρτο Cloverield φιλμ το οποίο θα προβληθεί κανονικά στους κινηματογράφους και δεν θα πουληθεί στο Netflix όπως έγινε με το τελευταίο φιλμ The Cloverfield Paradox.

Επίσης ο J.J Abrams ξεδιάλυνε το τοπίο σχετικά με τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί ότι το φιλμ τρόμου Overlord που ετοιμάζει θα είναι το νέο Cloverfield. Ο δραστήριος παραγωγός επιβεβαίωσε πως το Overlord θα είναι εντελώς διαφορετική ταινία τρόμου με πεδίο δράσης τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν θα έχει καμία σχέση με το Cloverfield franchise.

Αυτά προς το παρόν. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα προαναφερθέντα sequels θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ