Πληροφορίες για το Annabelle Comes Home

Μετά τα «Annabelle» του 2014 και το «Annabelle: Creation» του 2017 έρχεται το τρίτο φιλμ της σειράς ταινιών spin-off του The Conjuring. Το Annabelle Comes Home όπως είναι ο πλήρης τίτλος του θα αφηγείται τα γεγονότα μετά την μεταφορά της δαιμονικής κούκλας στο σπίτι του ζεύγους Warren. Εκεί η κούκλα ξυπνάει σατανικές δυνάμεις και τρομοκρατεί την κόρη των Warren.

Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο Gary Dauberman που έγραψε τα δύο προηγούμενα Annabelle. Στην παραγωγή συναντάμε τους γνωστούς και μη εξαιρετέους James Wan και Peter Safran. Πρωταγωνιστούν οι Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Patrick Wilson Vera Farmiga και Stephen Blackehart.

Το φιλμ αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας στα τέλη Ιουνίου 2019 στις ΗΠΑ και λογικά μετά από λίγο θα περάσει κι από τα μέρη μας. Προς το παρόν έχει διατεθεί μόνο ένα σύντομο teaserάκι που δεν δείχνει και πολλά. Αναμένουμε περισσότερο οπτικό υλικό στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ