Πληροφορίες και οπτικό υλικό για το REC 4: Apocalypse

Τον Οκτώβριο του 2014 θα κυκλοφορήσει τελικά στη χώρα του την Ισπανία το 4ο μέρος του REC franchise και τελευταίο όπως όλα δείχνουν στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών. Το νέο φιλμ ονομάζεται «REC 4: Apocalypse» και τα γεγονότα θα τοποθετούνται αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου REC, όντας δηλαδή άμεσο sequel του REC 2 που κυκλοφόρησε το 2009.

m rec apoc

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην τηλεοπτική ρεπόρτερ Ángela Vidal που είχε εισέλθει στο επίμαχο κτίριο μαζί με τους πυροσβέστες και τον κάμεραμαν της στο REC 2. Η ρεπόρτερ τελικά διασώζεται αλλά οι στρατιώτες που την μεταφέρουν αγνοούν ότι η Ángela φέρει τον «καρπό» της τρομερής μόλυνσης που μετατρέπει τους ανθρώπους σε αιμοδιψή κτήνη. Η ρεπόρτερ μεταφέρεται σε προσωρινές εγκαταστάσεις καραντίνας με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και θα παραμείνει στην απομόνωση για πολλές μέρες. Η καραντίνα είναι ουσιαστικά ένα απομακρυσμένο στη θάλασσα πετρελαιοφόρο και εκεί πρόκειται να εξελιχθεί η δράση.

Στο «REC 4: Apocalypse» σκηνοθέτης θα είναι ο Jaume Balagueró που είχε σκηνοθετήσει και τα δύο πρώτα REC ενώ ο ίδιος έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τον Manu Diaz. Η ηθοποιός Manuela Velasco που είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στα δύο πρώτα φιλμ της σειράς, θα επανέλθει και στο 4ο φιλμ στο ρόλο της ρεπόρτερ Ángela Vidal. Στην παραγωγή συναντάμε τον Julio Fernández ενώ στο cast εκτός από την Velasco βρίσκουμε τους Héctor Colomé, Críspulo Cabezas, Mariano Venancio, María Alfonsa Rosso, Emilio Buale και Paco Manzanedo.

Η κυκλοφορία του «REC 4: Apocalypse» μπορεί να αργεί ακόμα, αλλά οι φίλοι του franchise μπορούν να απολαύσουν από την ιστοσελίδα μας το επίσημο trailer, τα posters και μερικές φωτογραφίες από τη νέα ταινία.

rec 4 apoc poster 2
rec 4 apoc poster 1

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ